Hvad er sprøjteorgasme?

En sprøjteorgasme er når en kvinde når sit absolutte klimaks (orgasme),  og udskiller en væske fra skeden. Væsken kan enten sive eller sprøjte ud når kvinden får sin sprøjteorgasme, nogle kvinder kan sprøjte op til flere liter. Mange tror fejlagtigt at det er kvinden der ikke kan styre sin urin eller tisser med vilje, hvilket ikke er rart for en uforstående. Men i virkeligheden er det en masse små kirtler, der sidder i og omkring urinrøret, som bliver fyldt op med væske, som så lukker for urinrøret, når en kvinde bliver ophidset. Når kvinden så får sprøjteorgasme, tømmes disse kirtler. Substansen af den væske der kommer ud, når en kvinde får sprøjteorgasme er mælkeagtig, og farven er klar, gylden eller gennemsigtig og kan let forveksles med urin.

Sprøjteorgasme bliver kaldt flere forskellige ting:

  • Springvandsorgasme
  • Vådorgasme
  • Kvindelig ejakulation

Sprøjteorgasme på Engelsk:

  • Female ejaculation
  • Squirting
  • Gushing

 

Hvem kan få sprøjteorgasme?

Det er hovedsaligt kvinder der kan få en sprøjteorgasme, dog er der mænd som mener at de kan få sprøjteorgasme ved anal stimulans, men det er en helt anden historie.

De få kvinder der kan få sprøjteorgasme, udgør cirka 15 % af befolkningen, dog er det vigtigt at huske, at ud af de 15 %, der kan få sprøjteorgasme, er det langt fra dem alle der direkte sprøjter.

Det er for mange kvinder meget vigtigt at hun føler sig godt tilpas og afslappet, og sammen med en partner er det vigtig at der er fuld tillid og forståelse.

 

Hvordan får man sprøjteorgasme?

Der er flere måder en kvinde kan få en sprøjteorgasme, men det der går igen ved de forskellige metoder, er stimulering af kvindens G punkt. Det kan enten være sammen med en mandlig partner, masturbation med fingrene eller onani med sexlegetøj.

G punktet sidder mellem 3-6 cm inde i skeden, G punktet føles som en lille nød, med en svampe lignende overflade.

G punktet kan være svært at finde,  da størrelsen på ”nødden” kan variere fra kvinde til kvinde.

Mange kvinder synes det er nemmere at få sprøjteorgasme med en G punkts vibrator

 

Mere information om sprøjteorgasmer

  • Rikke T er sexolog og har skrevet om sprøjteorgasme på sin blog
  • Joan Ørting demonstrerer klik her
  • Jakob Olrik kendt fra ”i seng med dr2” klik her
  • Wikipedia om kvindelig ejakulation klik her

 

Er der gået mode i sprøjteorgasmer?

Hvis man søger i diverse forums efter sprøjtorgasmer, er debatten i fuld gang.  Jeg faldt over et indlæg i en debat, hvor en kvinde spørger hvorfor alle pludselig skal have sprøjteorgasme, hvor en anden debattør svarer ”Fordi det er kommet på mode”.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på om sprøjteorgasme er blevet det nye sort, som feks. en ”trekant” som mange gerne vil opleve, men som kun få for lov til at opleve uden for fantasien.

Er du en af de få som har oplevet en sprøjtorgasme, så læg en kommentar, og lad andre høre om dine erfaringer med  sprøjteorgasme.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation